O nas
Nasz misja
Jesteśmy przekonani, że dieta nie musi być nudna i monotonna. Udowadniamy, że dieta pudełkowa może być smaczna, różnorodna i lekka. Inspirujemy się kuchnią całego świata, dlatego znajdziesz u nas dania kuchni meksykańskiej, tajskiej, śródziemnomorskiej, a także propozycje typowe dla street foodu. A to wszystko w wersji light, żeby poza smakiem zadbać również o zdrowie. Dzięki temu catering dietetyczny to najlepszy sposób na uniknięcie nudy w kuchni!
Ułatwiamy życie zabieganym – dostarczamy pięć zbilansowanych posiłków pod drzwi domu lub biura.
Promujemy kompleksowe dbanie o zdrowie i sylwetkę., Na przestrzeni lat współpracowaliśmy z wieloma poznańskimi sportowcami, m. in. klubem piłkarskim Warta Poznań i Polskim Związkiem Lekkiej Atletyki, a także klubami fitness i boxami crossfitowymi.
Naszym celem jest promocja zdrowego stylu życia, zwłaszcza wśród ludzi młodych.
W duchu eko
W trosce o środowisko wprowadziliśmy możliwość zamówienia diety w opakowaniach biodegradowalnych – szklanych butelkach, pudełkach z pulpy celulozowej i „folii” z kukurydzy. Dzięki temu ograniczamy zużycie plastiku, którego w standardowych dietach pudełkowych jest bardzo dużo. Wielokrotnie wykorzystujemy również torby, w których diety są dostarczane.
Kto za tym stoi
Nasz zespół
Mikołaj
od dziecka jestem związany ze sportem – piłką nożną, później lekkoatletyką, a obecnie stawiam na Crossfit. W kuchni cenię prostotę i dobre jakościowo produkty, z których można wyczarować coś z niczego. Również w podróży najlepiej odnajduję się na targach i street foodzie, poznając lokalne smaki, które mogę później przemycić do diet. Moim ulubionym cheat mealem jest ramen.
Waldek
Jeśli chodzi o mnie:
Nieodłącznymi elementami mojego życia są muzyka, sport i gotowanie. Ciężko mi zawęzić wyżej wymienione ponieważ największą frajdę sprawia mi łączenie różnych – na pozór niepasujących do siebie rzeczy. Stąd crossfit, który łączy gimnastykę i ciężary, a jeśli chodzi o kuchnie to wszelkie miksy słodko-słono-ostrych rzeczy. Pomysł na catering powstał z chęci udowodnienia, że zdrowe jedzenie nie ogranicza się tylko do sałatek z jarmużem, siemienia lnianego i jagód goji.
Krzysztof
Gotuję od kiedy pamietam, moja przygoda w gastronomii trwa już ponad połowę mojego życia, największą frajdę w kuchni przynosi mi możliwość łączenia na pozór niepasujących do siebie składników, ponieważ właśnie wtedy powstają najsmaczniejsze dania. Kiedy akurat nie gotuję, to jeżdżę na rowerze lub aktywnie spędzam czas z rodzina.